impremta valles
mail valles valles@impremtavalles.com
mail valles papereria llibreriavalles@impremtavalles.com
telefon valles Tel: 93 714 50 68
whatsapp Tel: 638 231 960
 
qui som valles contacte valles
maps valles twiter
instagram

 
 
#senseanarmeslluny
#llegirenCatalà
#llibresalabutxaca
#llegirenCastellà
#mésqueproclames
#penjatsdelesxarxes
#llegirensfacréixer
#llegiralimenta
 

Miquel Desclot
Clica per veure la seva intervenció.
despertarme quan no dormo

Miquel Desclot guanyador del Premi Carles Riba 2020
El poeta castellarenc Miquel Desclot, guanyador de l’últim premi Carles Riba, no publicava cap llibre de poesia des del 2006, quan va aparèixer Fantasies, variacions i fuga (El Bordiol). “Si he canviat d’opinió és perquè el meu fill, que és lletraferit, m’hi ha forçat”, admet l’autor i traductor, de 68 anys i amb una llarga trajectòria.
" Despertar-me quan no dormo inclou una cinquantena d’aproximacions de sonet, escrites al llarg de molts anys -diu-. El més antic és del 1983, i el més recent, d’aquest 2020”. Desclot, que també ha publicat narrativa per a adults i infantil i juvenil, explica que Despertar-me quan no dormo -que publicarà Proa al febrer- no és un llibre unitari. “He escrit aquests poemes per motivacions molt diverses -reconeix-. N’hi ha de dedicats a amics meus, escriptors, poetes i escultors, i d’altres que són de temàtica més íntima. L’únic que els uneix és la intenció de cenyir-me als catorze versos”.

una altra barcelona
"Una altra Barcelona"
el llibre
d'Eva Arderius

La castellarenca Eva Arderius explica la Barcelona d'ara a través de deu mirades, deu mirades de persones que, tot i jugar un paper fonamental en la defensa dels drets socials col·lectius dels seus respectius barris, són poc o gens reconegudes pels mitjans de comunicació i el conjunt de la ciutadania. Una altra Barcelona aborda problemàtiques com la de l'habitatge, la pobresa, la precarietat laboral o la massificació turística, i ho fa des d'ubicacions diverses que van de Plaça Catalunya a la Prosperitat, passant per Gràcia, Ciutat Meridiana o el Raval, entre d'altres llocs. Els deu perfils que ens ofereix aquesta aproximació a una Barcelona poc coneguda mostren una ciutat compromesa i mobilitzada, mostren la sensibilització vers els problemes dels «invisibles». Una altra Barcelona és la que ells demanen.tot menys la pluja

"Tot, menys la pluja"
el llibre
de Gisela Pou

La Joana Badia arriba a Donostia disposada a trobar-se amb un vell amic de qui no sap res des de fa anys. Quan es van conèixer, ella voltava la trentena i a la seva parella, el Bernat Delclòs, li havien diagnosticat una malaltia que estava condicionant la relació. Arrencava la dècada dels noranta i aquell mal devastador feia estralls en una Barcelona que despertava de la transició, entre l’eufòria olímpica i la crisi econòmica.

Gisela Pou ha creat un personatge, la Joana, que creixerà davant dels nostres ulls lectors per teixir una història delicada sobre la necessitat de viure, de donar i rebre amor; un relat sobre la compassió, la culpa i el desig.

 

joan-mundet

El ‘Capablanca’ de Joan Mundet ja parla francès, alemany i holandès

L’il·lustrador castellarenc Joan Mundet segueix creuant fronteres. Recentment, ha vist publicada al francès, alemany i holandes la seva aventura del Capablanca. Mundet ja té publicada la història, per capítols i en color, en italià, per una revista. En castellà també té publicats quatre dels sis llibres que estaven previstos. “La història està ambientada al Segle d’Or, quan el castellà era molt ric”. Un altre dels motius que han portat a Mundet a triar la publicació en castellà és “que arriba a més gent, Espanya i Sudamèrica, i les editorials s’hi interessen més”. El Capablanca també té la seva traducció en català, feta per la Joana Zoyo. Ja n’hi ha tres de traduïts i està treballant en el cinquè i sisè. 
(L'Actual - 11/03/20)

prova pdf


tenda online valles

 

Natàlia Cerezo guanyadora del premi
"El Ojo Crítico" de Narrativa pel llibre
"A les ciutats amagades"

sant jordi 18

L’escriptora castellarenca Natàlia Cerezo guanyadora del premi ‘El Ojo Crítico’ de RNE de Narrativa pel llibre ‘En las ciudades escondidas’. El jurat ha valorat el seu “minimalisme sentimental i la seva capacitat per descriure escenes que romanen en la memòria del lector com un univers ben definit”. El guardó de Narrativa és el setè dels premis que s’ha donat a conèixer d’aquesta XXIX edició. Cerezo ha estat reconeguda amb aquest guardó pel seu debut literari format per un conjunt de 15 relats. Aquesta és la primera vegada que ‘El Ojo Crítico’ premia el món del conte en la categoria de Narrativa.Des del primer dia
amb voluntat de donar un bon servei.

medalla de la vila valles
El dia 8 de setembre del 2016, juntament amb 13 establiments castellarencs més, vam estar distingits amb la Medalla de la Vila en reconeixament a aquests més de 60 anys ininterromputs del nostre establiment.
Sense tots els clients i amics que heu confiat en nosaltres, durant aquesta pila d'anys, ben segur que no hauria estat possible. Gràcies
http://www.lactual.cat/cat/notices/2016/09/medalla-als-historics-del-comerc-22657.php

revelat fotograficSant Jordi segons la Viquipèdia

La Diada de Sant Jordi a Catalunya és una festa que se celebra el 23 d'abril amb el Dia del Llibre i la Fira de les Roses, símbols de la cultura i l'amor, i és també una jornada que reivindica la cultura catalana.[2] És el dia dels enamorats, i per això des del segle XV és costum regalar una rosa vermella «com la sang» a l'estimada. A la dècada de 1930 s'hi afegeix el costum de regalar un llibre al noi, amb motiu del dia del llibre. El mateix dia també és la Diada Nacional de l'Aragó.

La festa de Sant Jordi se celebra a tot el país el 23 d’abril, dia en què es va morir el cavaller Jordi l'any 303. El sant, que restava sota les ordres de l’emperador Dioclecià, es va negar a seguir l’ordre de perseguir els cristians, per la qual cosa va ser martiritzat i decapitat. Molt aviat el començaren a venerar com a màrtir i de seguida aparegueren històries fantàstiques lligades a la seva figura.
El culte a Sant Jordi es va estendre plenament a tots els Països Catalans, durant l’edat mitjana, per bé que al segle VIII ja n’hi havia devoció. I des de l’any 1456 és el patró oficial de Catalunya. Tot i que la festa se celebrava amb més intensitat o menys des del segle XVI, és al final del XIX, amb el moviment polític i cultural de la Renaixença, quan s’instaurà Sant Jordi com la diada patriòtica, cívica i cultural més celebrada a Catalunya

La versió catalana de la llegenda de Sant Jordi diu que després d’un combat aferrissat del cavaller i el drac, la bèstia va caure travessada pel ferro esmolat i que dels degotalls de sang que arribaven a terra en va néixer un roser que floria amb profusió cada mes d’abril. Aquesta és l’explicació que la tradició oral dóna al costum de regalar roses per la diada de Sant Jordi, el 23 d’abril.
Llegendes i relats imaginaris a banda, sabem que la tradició d’obsequiar amb roses les enamorades ve de lluny. El lligam de Sant Jordi amb el món de la cavalleria i l’amor cortès pot haver estat el germen de la tradició. També sabem que al segle XV se celebrava a Barcelona l’anomenada Fira dels Enamorats i que al voltant del Palau de la Generalitat s’instal·laven venedors d’aquesta flor. Al mateix temps, ja era costum d'obsequiar amb una rosa les dones que assistien a l’eucaristia oficiada a la capella de Sant Jordi del palau. I, finalment, hi ha qui diu que el costum de regalar roses té arrels romanes, concretament de les festes en honor a la deessa Flora, que més tard foren cristianitzades.


 

Per a qualsevol consulta o comanda no dubteu a demanar-nos informació:

Tel: 93 714 50 68
o per correu electrònic:

valles@impremtavalles.com

llibreriavalles@impremtavalles.com

o
a través d'aquest
full de comanda

 • Nom i cognoms*
 • Mail*
 • Telèfon *
 • Llibre o publicació*
 • Editorial
 • Observacions
 • El passaré a recollir*
  No
 • Envieu-me'l contrareembosament
  No
 • La meva adreça és
 • Les caselles marcades amb asterisc ( * ) és imprescindible omplenar-les.

  Una vegada rebuda la vostra sol·licitud ens posarem en contacte per a confirmar i concretar com, quan i de quina manera es farà efectiva la comanda.

  Gràcies per la vostra confiança

 • Should be Empty:
 paper dina4 impressora

al servei de les escoles

pagina inici valles

papereria papereria online llibreriaonline area de jocs digitalització imatge i so tinta i toner reciclat  
fets a casa
despertarme quan no dormo
Premi Carles Riba 2020
paquita francesca i van passant cerezo violi llibertat
desclot moliere bondat divina tot menys la pluja pomes verdes bajo el cielo
cuando depierte el hada la catifa del temps trivino una altra barcelona cerdanya
cants materials badal valles natalia cerezo googol vilanova dietari del buit
sellent pedra seca capablanca2 matader nazis barcelona
ruella maite lopez farell sara pegues pou valles edat del lloro bernat detectiu bernat escaro
sant jordi catala
Antonia Vicens
Antònia Vicens i Picornell
Premi d'Honor de les Lletres Catalanes
tandem
Premi Josep Pla
Laigua que vols
Premi Sant Jordi
lhomequevaviureduesvegades
Premi Ramon Llull

premi proa
II Premi Proa de novell·la

junil
Premi Omnium Cultural
Millor Novel·la de l'any

escenari gran mon

clara simo

 


els angles morts

baselga el pais dels altres lunica veritat una mort dolsa unsexme
mamut la princesa sou vos descolonitzar la ment ensenyar pensament critic a laltra banda
correr primer lalquimia de la vida mentalista violencia invisible amor a lart

quan el pobles no tenien nom


relats onirics

tots els colors del negre anatomia distancies curtes ai william
una dona cap mes veu jo si tu no gimpera som dones
  salvem les muntanes morir com a tigres petits cossos daigua el joc del penjat
paraules arcadi dona de la seva vida el diable no viu constelacions de cap lloc
tres pomes el mon es torna xiulet de larquer geosmina
alegria esbojarrada el vol de lestel un final udl donar nous als nens mes que un adona
piranesi el crepuscle del mon presons de paper sense sucre troba la persona vitamina
palmeres salvatges quality land rabia tauron salvadors tots els mecanismes
100 refranys 100 misteris banys de bosc la vida secreta dels arbres el batec dels arbres
tardor residu zero depuracio hepatica remogudes barsa femeni
drassanes del rei el judicide laigua tenebres sapien linfinit dins dun jonc
lanyque va caure la roca consumits estructures narrativa una mirada anglesa jove porcel
torno a casa

anima tramuntana

Premi Prudenci Bertrana

pla vitalitat

Premi Carles Rahola d'assaigs

sense codi de barres

Premi Ramon Muntaner 2020

sempre es tard

Premi Miquel de Palol 2020

mariona espia del ritz espia vooli xofer casa del avis
intrigues vatica a cor obert tot esta per dir swing simfonia tardor
extraterrestre ball estudiants el club confinats com tv3
felicitat digita armadura rei si el cel es tornes vermell sol com mussol el dia que vaig marxar
la noia del vestit blau mirall penes jo era el mon no diguis res eta i nosaltres
contes foscos en flames peto ferotge mestre i guitarra pendents conqueridors
aliment hora estrella escriu guardia ruta
llibre doble en mathias interseccionalitat manifest cures ultim marx
viure escrivint miratges lika UN MON SENSELORIOL els morts
xarxa porpra la nena moments inadvertida infelicitat cervesa CALIPSOS BOLEROS
depedra i os tot el que em cal sindrome tenir sort planimetria
tindrem temps gambit dama instint gratituds vida mentidera
quatre amigues alla em perdoni que em quda sal xarxa proteccio
boges tinta lila index donarse un temps introduccio a caos
sense fi els nens som nosaltres flors del mal cap del fil
cent any lenni el desperar planta dona perfecta cosina rachel
contra pel feminisme butxaca sexe fora norma atreveixte a fer la dona que mirava el homes
manifest dona vella teoria king kong feminismes estima el teu cos mama desobedient
donaipoder clar simo gemma anna murià biografia autoritzada
no soc aqui no escriure planta carnivora sala plena rosa sola
les nenes que llegien tres les combatents dones de ciencia languila
noia vestit blau ELLES PARLEN lienas BOYA GEMMA RUIZ
elqueetdire quan et torni a veure la vida juga amb mi desdel pais dels blancs PROHIBIT NEIXER EL PAIS DELS ALTRES
DIREM NOSALTRES dietari del buit EL PES DE LA MEMORIA LAPICULTOR ALEP lenigma rus
alla on neix el dia autopista farmaceutica carles porta crims un bon cel
sobre dol aprendre a viure el que mhan ensenyat els morts emergencia climatica desastre climatic
altre socialisme minotaure comelade catala tranquil 101 dubtes
el barsa crisi primer capita el camerot amb guanyar no nhi ha prou montoro
ombra com abans janowitz furia les armes i la llum
segona republica vides han fet historia la vaga tramvies la bullanga ferri u sang
HORITZO IGNOT zoo de menguela origens
ulls gossa medium i poeta muma mes huma calma metode tokei
educar adolescients germans no rivals educar sense nervis educacio rebel enrabiats
ala butxaca
estimada marta poesia completa Marti Pol pluja destels abans no erem aixi cavalcarem
teva ombra esperit del temps hora hipocrites llibertat interior paraules que tu entendras
impostors terra alta una vida recordar capitalisme ganivet
auswits amantsdehirosima estiu joguines barcino
conjuro concilio sombras una magia oscura el pequeno vuda en cuatro letras
ultimo verano green new ojos vendados marvel todo lo que se
  pideme lo que quieras la vigilia pideme lo qu quieras 2  
presos
clara ponsati boye causa general hores greus puigdemont mexplico
puigdemont exili locupacio de catalunya aixecament prats mollo romeva pica pedra
borras CATALUNYA POTENCIA pinzellades aragones
tornarem a vencer tinta lila les paraules dolors bassa contes jonqueres
forn ekaizer romeva 1 judici borras
cuixart turull cuixart romeva FORCA DE LA GENT
FINESTRA AL MON contes proces honorables el juicio rull
sant jordi castella
las formas del querer

Premi Nadal
violeta el paciente el renegado hermanito
espada de destino matar un ruiseñor libro negro horas memorias de beatnik cinco inviernos
el aroma del delito el rostro de la sombra la diagonal alhekine proyecto no soy carmele
el fin del amor la homosexdualidad el lector fiel instrucciones para dias rosas el valle
la forja de una rebelde la silla vacia eres lo que piensa el libro tibetano midfulness practico
aquitania sandra barneda ultimo regalo la mensajera el lunes nos querran
cielo interm quirque memoria eres tu ciudad vapor
tomas nevinson made i ns transbordo a moscu silenciadas el humor de mi vida
boye el chisme 500 rutas 15 cicatrices independencia
cercas independencia la doble vida lupin los abismos el juego del alma lluvia fina
viajealsur la mansion muerte erika nena llevame a casa
silencio olas ultimo dia la buena suerte antes que se enfrie cafe del paraiso
zarina mueros no mienten nenufares que brillan LA MUJER NO ENVEJECIA LIBRES
SI NO TUVIERAS MIEDO QUE PODEMOS HACER voces que cuentan chico siguio su padre
mientras llovia pais blancos rey blanco reyna roja loba negra
ahora llega el silencio bowie el futuro es local bill gates secreto mas grande
box dispersion fin del principio botella mdio llena solitario
extraterrestre reina sola viejo marinero huellas privilegios angel
gema la violeta la tinta que nos une marilyn desnudo marvel
banquisa gratitudes rodaje yoga autorretrato con piano
cien noches cuentos completos facsimil cuerto guerra el nombre nuestros
mi padre no es lugar orgullo prejuicio plan b reintentar escuela
sebzukkanebte asu tengo un nombre todos mienten vivir peligrosamente 0a3
direccion misiones el pasajero interior pajaros cantores exilio republicano little
entusiasmo mas fuerte adversidad huerto verdadera historia hija de las palabras
lovecraft antologia lovecraft aprenda meditar crecer j untos elogiodel caminar
crece y hazte rico mujer en forma nadie nace sabiendo peldanos 88 candela
amante silencioso dias sin ti salud cerebral cuatro estaciones salud la curacion milagros
el gran libro chakras cumplir 40 padres primerizos cenas peques leche bocadillo
la-fuerza-de u sueño alguien a quien creia nosotros en la luna mas rapida un cuento perfecto
el heredero perfecto caballero soy una mama cara norte del corazon la madre de frankestein
julia reto dioses la chica dela nieve la mansion tierra el destino de los heroes
yo julia un mar senderos xx hijas del capitan
la sospecha de sofia historia de un duelo bruma insensata el ultimo abrazo secreto de golondrinas
youtubers
epic batlle selfies sin filtros akeva 50 locuras
transmite las-locas locos slime skuad deseos-rojos
david is me ser-millenial ya-no es-lo-mismo y que-vengan-a-por-mi  
youtubers
bruna brown la meva germana aristotil i dante feather girl una corona dombres
manduka fina puzzle cristall puzzle de crista chica invisible campament
friens todo recto amanecer hallyu helen paker noia invisible
cacador lllibre harry 2 hARRY 3 HARRY 4 por siempre jamas
harry2 harry el lpetit mon maker rasca i troba
youtubers
fada ginesta
una nit qualsevol
polsim magic fil invisible
cibtes oer salbar okabeta paraules nostres testimo horitzo biblio montesori
caputxeta
conte
rinxol
monstre colors
greg
contes per estimarte millor
don quixot
kandar
festival bruixeria
el davanter volava
les princeses rebels
el porter amb brassos
el gat amb botes
sabates noves
el petit llibre formes
el petit llibre sentits
mozart
els meus animals
pinxo jazz
pinxu opera
contraris
mama
ja no em faig pipi
i va arribar el drac
la gruta de les estrelles
itarte
les aventures germans roca
lespai meu
los compas
missio pirates
superratitas magia
el meu amic ijo
osset siset pizza
llibre osset
qui soc jo
primer carnaval
llegenda sant jordi
meu llitet
testimembru
ossos aire
ple dobjectes
un noi guai moguda magica
en els bracos del meu pare ets unic papa el meu papa mona
mic drac infantil - valles el libro rojo el meravellos pais
cicatrius historia el cofre de amistat vides secretes txano i oscar
avui sere millor el vermell mola juguem ioga ioga 2 ioga 3
bonanitbosc bonanitocea anem a la selva guerra sabates elmeuarbre
contes bona nit motxilla avui sere millor rebelio noies amanda black
ecape al museu cas ratoli no volies mel anb yb grab xef el fantasma opera
ana kadabra ratitas secrets futbolers desaparicio conte sobre gel
raya salvem les tortugues prepunyetes asterix el meu germa
enigmes de por revolta jordina els postits volta a mon
janplata josefina llaurado- un pinyol farcit de fada hopi badal palmira gisela pou sara pegues pou valles
tapes de cuina
super foods rafuel cocina comida 1080 recetas menja be no facis dieta
escuela pasteleria pasion postres cuina bolets cuina sensacions odiar ferran adria
esto me suena cocina tabs menja be cocina 2h cuina Joan Roca - valles
karlos-arguiñano-valles dieta folc cuina casa sabores cuina de la mare

Si no tens una llibreria a prop o no et va bé anar-hi,
a la web de venda online trobaràs
més de 500.000 llibres que t'esperen per ser llegits,
visita-la.
Des d'aquí ja pots buscar i comprar el llibre que vols

dit
bookshop

Però la nostra llibreria "física" segueix estant al vostre servei,
i, com sempre, podeu seguir contactant per correu electrònic,
per telèfon 93 714 50 68,
per WhatsApp 638 23 19 60 o per Instagram

Un llibre és un bon amic que t'acompanya
i del que no cal guardar distàncies.

 


Vallès, papereria, llibreria / Carrer Cerdanyola, 3 / 08211 Castellar del Vallès - Barcelona

Telèfon 93 714 50 68

a/e: valles@impremtavalles.comllibreriavalles@impremtavalles.comwww.impremtavalles.comVallès, impremta-papereria-llibreria/google+